Heropstart campagne Schenk een dag op kamp!

Met de zomer in aantocht staan meer dan 100 BIZONdere vrijwilligers klaar om samen met meer dan 200 kinderen een fantastische zomer te beleven. Na drie golven corona-crisis en allerhande maatregelen beseft iedereen ten volle hoeveel vrijetijdsbesteding met vrienden om zich heen waard is. Hoewel BIZON er alles aan doet om financiële drempels weg te werken, blijft het voor verschillende gezinnen in een maatschappelijk kwetsbare situatie een uitdaging om de kinderen op kamp te sturen. Daarom willen we hen graag een financieel duwtje in de rug geven om – na een pittig jaar in het teken van corona – de batterijen weer te helpen opladen. Dat doen we via de actie Schenk een dag op kamp! Help jij mee onze actie bekend te maken?

In 2020 legden we de lat op het totaal aantal resterende kampdagen (2202) en is de teller van de campagne geëindigd op 374 gedoneerde kampdagen die samen goed waren voor een bedrag van €6732. Dit jaar streven we ernaar om elke deelnemer tenminste 2 kampdagen te kunnen schenken, wat neerkomt op ongeveer 555 kampdagen. Help jij ons ons doel bereiken? Doneer dan nu:

https://bizonvzw.koalect.com/nl-NL/p/schenk-een-dag-op-kamp-2021/step-1